Praktische informatie

 

De vakantiewoning is geschikt voor 4 personen. Huisdieren zijn NIET toegelaten. In het appartement is roken eveneens NIET toegelaten.

De huurprijs is inclusief gebruik van energie (met een maximum verbruik van 10 kwh/dag), water, bed-, bad- en keukenlinnen. Bij aankomst en bij vertrek wordt de energieteller opgenomen, bij meerverbruik moet er 35 cent per kwh extra bijbetaald worden.

Bij aankomst ontvangt u de sleutels die toegang geven tot het appartement en het complex.

Het appartement is voorzien van TV en internet. Dankzij onze aansluiting op TV Vlaanderen kan u te allen tijde alle Belgische zenders ontvangen en mist u zelf op vakantie niets van uw favoriete programma’s. Dankzij het stabiele wifi-netwerk kan u ook zonder problemen gebruik maken van laptops, tablets of smartphones.

Playa Elisa Bay en omgeving zijn zonder meer veilig! Jammer genoeg komt ook hier kleine criminaliteit soms voor. Een opvallend gegeven is dat inbraak in de appartementen enkel voorkomt in de periodes dat ze bewoond zijn. Lees aandachtig de tips die je kan terugvinden op het infoblad in ons appartement.

KOM TOT RUST IN ONS PRACHTIG APPARTEMENT

Bent u op zoek naar een rustvakantie in een prachtige omgeving?
Prijzen en beschikbaarheidNeem contact op