Een prachtige omgeving

 

Elisa Bay is gelegen op 400m van een prachtig strand. Op loopafstand heb je tal van gezellige winkeltjes en een grote keuze aan terrasjes en restaurants. Ook vindt U in de onmiddellijke nabijheid enkele gerenommeerde golfbanen en gezellige jachthavens. Op 7 km bevindt zich een groot shoppingcomplex “La Zenia Shopping”.

Wat je zeker moet bezichtigen zijn de natuurlijke modderbaden, een aanrader voor mensen met reuma, fibromyalgie, huidaandoeningen, …

Playa Elisa Bay is de ideale vakantiestek!

Wil je snel even naar de supermarkt, dan vindt u om de hoek een Dialprix. Maximum 10 minuten wandelen van ons appartement.

Enkele bezienswaardigheden

 

Bekende steden

In de omgeving van het appartement liggen enkele bekende steden, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Enkele voorbeelden zijn de schoenenstad Elche, de levendige badstad Torrevieja, de oude havenstad Cartagena, …

In het appartement voorzien wij een gedetailleerde beschrijving van deze steden en hoe u hier het beste naartoe gaat.

 

Leuke restaurants

Gaat u graag een hapje eten in één van de vele lokale restaurants, dan kan u een hele lijst van leuke locaties terugvinden in het appartement.

 

Markten

Op de lokale markten kan je niet alleen vers fruit kopen, maar ook souvenirs, kleding, handtassen, … Zeker de moeite waard om één van de vele markten te bezoeken.

De markt in Torrevieja is één van de grootste in Spanje. Deze markt vindt iedere vrijdagochtend plaats van 9 tot 14u ’s middags.

De ambachtelijke markt die dagelijks plaats vind aan de Paseo Maritimo de la Libertad (Punta Prima) is de plaats bij uitstek voor de aankoop van souvenirs.

In ons appartement kan je alle leuke adresjes terugvinden voor een leuke uitstap naar één van de vele marktjes.

Shoppen

Het bekende shoppingcenter Zenia Boulevard is gelegen op slechts 7 km van het appartement. Kleine winkels, grote ketens (zoals Zara, Al Campo, Mediamarkt, Jack & Jones), bistro’s, fast food als Subway en Foster’s Hollywood, … je vindt het er allemaal.

Verder kan je in La Zenia Boulevard een casino, een fitness en een bowling terugvinden.

Golf

Er zijn 4 prachtige golfdomeinen in deze streek:

  • Villamartin — http://www.villamartingolfclub.com/
  • Las Colinas — http://www.aworldapart.es/
  • Las Ramblas — http://www.lasramblassocialclub.com/
  • Golf Campoamor — http://lomasdecampoamor.es/en/

 

Rafting

Wie graag eens een rivier afvaart kan dat doen in de afdaling van de Segura in Murcia een uurtje rijden van het appartement.

 

Rio Safari

In dit park vind je de meest exotische dieren zoals krokodillen, olifanten, apen en leeuwen. Je kan er zwemmen met zeeleeuwen ! Het park is ideaal voor een leuke picknick en in de zomer is het aquapark toegankelijk zonder meerkost.

 

KOM TOT RUST IN ONS PRACHTIG APPARTEMENT

Bent u op zoek naar een rustvakantie in een prachtige omgeving?
Prijzen en beschikbaarheidNeem contact op